Nieuws

Wim Hartjes: Van de BREL SOLAR producten worden wij én onze klanten blij!”

30 augustus 2024

“We merken dat onze klanten erg blij zijn dat we de zonwering én de aansturing draadloos kunnen monteren.” Aan het woord is Wim Hartjes van Lucky Zonwering. Het bedrijf is enthousiast over de samenwerking met BREL HOME en werkt graag met de  BREL SOLAR producten.

Eerst kijken de klanten ons vol verbazing aan, als we vertellen dat we de motor voor de aansturing van de nieuw geïnstalleerde zonwering draadloos installeren”, vertelt Wim Hartjes. “‘Hoe kan dat?’ vragen ze. Dan zeggen we ‘wacht maar even af’. Na installatie van de BREL SOLAR panelen met geïntegreerde motor zijn ze meteen verkocht. Zij blij en wij ook!”



 

 

 

 

 

 

 



Over Lucky Zonwering
Wim Hartjes is mede-eigenaar van Lucky Zonwering uit Oss. Het bedrijf werd in 1975 opgericht door zijn schoonvader en diens vader. Met Wim als opvolger is het met recht een familiebedrijf te noemen. “In 1997 begon mijn schoonvader met het assembleren van eigen rolluiken. 2019 was het jaar dat ik erbij kwam. In 2021 werd ik mede-eigenaar.”

Service, kwaliteit en blije klanten
Op de website van Lucky Zonwering staan service en kwaliteit benoemd als belangrijke waarden. Deze waarden leven zij na bij het leveren en monteren van rolluiken en binnen- en buitenzonwering in Oss en omgeving. Wim is enthousiast over zijn werk: “Het is afwisselend en ik vind het leuk om mensen blij te maken.”



Fijne samenwerking met BREL HOME
“Sinds 2022 werken we samen met BREL HOME”, licht Wim toe. “We werkten eerst met producten van een ander merk om de zonwering te motoriseren, maar zochten een alternatief met een betere prijs-/kwaliteitverhouding. Via internet kwamen we al snel uit bij BREL HOME.

Na een eerste try-out waren we overtuigd en ontstond een fijne samenwerking. We kunnen altijd bij hen terecht. Accountmanager Daan Paulissen is onze contactpersoon en staat altijd voor ons klaar. Als we bellen, het maakt niet uit wanneer en hoe laat, neemt hij zijn telefoon op met: ‘Ha Wim, wat kan ik voor je doen?’”
En waar Wim helemaal blij van wordt is dat hij zijn bestellingen binnen 1,5 dag in huis heeft. “Dat werkt voor ons supergoed.”

BREL SOLAR producten zijn geliefd
Lucky Zonwering zet vooral de BREL SOLAR producten in. “Omdat dit enorm snel te monteren is en omdat de klanten blij zijn dat er geen kabels getrokken hoeven worden. Dat is echt een uitkomst voor ons.”

Nieuwe ontwikkelingen
Op de vraag of Wim de ontwikkelingen van BREL HOME, zoals BREL MATTER en BREL SMART BUILDING, volgt, antwoordt Wim: “Alles wat BREL ontwikkelt is goed, wij ontvangen de nieuwe ontwikkelingen met open armen!”

Terug naar overzicht