Nieuws

Kamal (KMAI Montage): “Bij BREL HOME worden wij én onze klanten gezien en gehoord”

16 september 2024

Kamal van KMAI Montage is enthousiast over de samenwerking met BREL HOME. “Sinds de start van ons bedrijf werken we fijn samen. En die samenwerking draagt er aan bij dat we onze klanten snel en deskundig van kwaliteit-oplossingen in zonwering kunnen voorzien. BREL HOME heeft al veel voor ons betekend.”

“Toen ik mijn bedrijf in zonweringen op 1-1-2021 startte, nam ik contact op met motorfabrikant BREL HOME. Ik kende het bedrijf al vanuit mijn inzet voor andere opdrachtgevers. Ik vond het prettig werken met hun producten én kreeg altijd veel uitleg en service.”

Klein of groot, je vindt een luisterend oor

Kamal maakte kennis met accountmanager Daan Paulissen en vond een luisterend oor. “Op dat moment voelde ik, ik zit bij een goed bedrijf. Het maakt niet uit of je een groot of klein bedrijf bent, BREL HOME steekt energie in iedere samenwerking en denkt goed mee. Ik kreeg veel tips & tricks. Geweldig gewoon, dat maak je niet vaak mee!”

Loyale samenwerking

“Wij worden regelmatig gebeld door nieuwe motorbedrijven die hun producten aan ons willen verkopen”, vertelt Kamal verder. “Die staan bij ons voor een gesloten deur. Wij werken alleen met BREL HOME, zijn premium dealer. Hun manier van werken past bij ons bedrijf, dat is belangrijk voor de uitstraling van ons merk.”

Over KMAI Montage

KMAI montage levert zonwering, rolluiken, knikarmen en jaloezieën en monteert deze ook. “We werken met vijf mensen vanuit Sittard en leveren kwalitatief goede producten met vijf jaar garantie, en niet de drie jaar die gebruikelijk is in de branche. Wat ons drijft is een passie voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. We ontzorgen onze klanten volledig, zodat zij ongestoord kunnen genieten van hun aangeschafte producten. Hun wensen staan altijd voorop. We doen er alles aan om van a tot z de wensen van onze klanten werkelijkheid te maken. Die belofte kunnen we nakomen door onder meer onze samenwerking met BREL HOME. Zij leveren snel goede producten zodat we onze klanten niet hoeven te laten wachten. Dat geldt ook bij onverwachte storingen. Die lossen we samen direct op.”

BREL SOLAR oplossingen zijn populair

“We passen veel verschillende motoren van BREL HOME toe, ook de smarthubs, maar momenteel vooral de BREL SOLAR oplossingen. Die zijn kwalitatief goed, veilig en ook goed betaalbaar. En, wat de klanten fijn vinden, volledig draadloos, dus zonder gaten in het kozijn te monteren.”

Dank aan Daan en BREL HOME

Kamal besluit zijn verhaal met de woorden: “Graag wil ik mijn complimenten uitspreken aan Daan en BREL HOME. Daan is een geweldige kerel, hij communiceert goed en heeft al veel voor ons betekend. BREL HOME heeft de moeite genomen om ons vanaf de start te helpen. We zien ons bedrijf groeien! Dat waardeer ik!”

Klik hier voor meer informatie over KMAI Montage

Terug naar overzicht